Anlægsgartner til grønne løsninger

Freys Planteskole & Anlæg er som anlægsgartner totalleverandør indenfor det grønne område. Vi er din anlægsgartner, når du har brug for professionel hjælp til havemiljøet.

Vores kreativitet, erfaring og dygtige medarbejdere betyder, at vi som anlægsgartner kan levere grønne løsninger, der er flotte at se på og nemme at holde for haveglade mennesker, der ikke nødvendigvis har tid til at pleje haven hver dag. Vi hjælper kunder på hele Djursland, heriblandt Ebeltoft, Grenå og de omkringliggende byer.

Store og små opgaver for en anlægsgartner

Når vi siger totalleverandør, mener vi det i alle størrelsesforhold. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor for din anlægsgartner. Med vores moderne maskinpark kan vi løse alle opgaver, som en anlægsgartner skal kunne. Uanset om det er nyanlæg, belægning, vedligehold, plæner, vandkunst eller andet, du drømmer om, står din anlægsgartner klar med et redskab og en løsning.

Der er noget at gøre i haven for en anlægsgartner hele året, og vi hilser alle sæsoner velkommen med nye udplantningsplanter. Vi udfører altid et højest professionelt arbejde og samarbejder tæt sammen med dig som kunde, så du får netop det, du drømmer mest om.

Tag en anlægsgartner med på råd

Har du større og anderledes anlægsprojekter i sigte, assisterer din anlægsgartner med råd, vejledning, fagfolk og maskiner. Du kan få hjælp året rundt til anlægning af taghaver, sansehaver, gårdhaver, brolægning, petanquebaner og meget mere. Jobbet som anlægsgartner bærer alsidighed og kreativitet med sig, og vi ser altid muligheder frem for begrænsninger.

Din anlægsgartner i Trustrup ved Grenå

Vores planteskole og anlægsgartner ligger i Trustrup tæt ved Grenaa, og herfra servicerer vi kunder i hele Djursland, herunder Ebeltoft, Grenaa, Ryomgård m.v.
Har du brug for en anlægsgartner i området, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på nye opgaver og udfordringer.

Vi hjælper med din have – året rundt

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer – sommer og vinter – hos private, foreninger, virksomheder og offentlig myndighed. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.Har du brug for professionel hjælp, skulle du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Et team af motiverede, fagligt dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark sikrer dig et godt resultat.