Alt i planter til haven

- Her finder du et stort udvalg af planter, blomster, buske og frugttræer m.m..

Leder du efter de bedste planter til have og anlæg, så er Freys Planteskole & Anlæg et godt sted at starte. Vi har alverdens planter, træer og buske, der passer til alle grønne drømme.

Totalleverandør af planter og idéer

Måske har du en helt konkret plan og drøm om, hvordan, du ønsker, din have eller anlæg skal udfolde sig. Måske har du slet ingen plan, men en drøm om at skabe et skønt og grønt paradis fyldt med farverige planter.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine drømme og giver dig idéer til, hvordan du kan bruge planter i din have for at skabe en rar atmosfære.

Specielle planter bestilles gerne hjem til dig, efter ønske og behov.

Rhododendron
Stedsegrønne planter
Planter til udplantning
Stammet træer
Roser
Rodfrugter
Stauder og blomstrede buske
Agurk og tomat-planter
Frugttræer

Vi vægter det professionelle arbejde højt

I 60 år har Freys Plateskole & Anlæg været en familievirksomhed, og vi har alle dage lagt vægt på det professionelle arbejde, som hver gang har kunnet leve op til kundernes krav og forventninger.

Vi kan lide at udfordre os selv med nye måder at tænke planter ind i haven på, og planter er for os et fagområde, som vi altid kan udvikle os på. Vi leverer nye grønne løsninger, som er gennemtænkte med planter, der er flotte at se på, skønne at dufte til og nemme at holde.

Planter til hele Djursland

Fra vores centrale placering i Trustrup, mellem Grenå og Ebeltoft, betjener vi hele Djurslands havefolk med planter fra A-Å.

Har du ønsker til nogle helt specielle planter, bestiller vi dem gerne hjem til dig. Med planteskole i Ebeltoft er vi tæt på dig og dine grønne drømme, uanset om du bor tættest på Grenå eller Aarhus eller derimellem.