Nyanlæg

- Nyanlæg, omforandring, beplantning og græssåning..

Hos Anlægsgartneren oplever vi hver dag, at der er mere fokus på grønne løsninger. Med en stabil medarbejderstab og produktionskapacitet er vi særlig gearet til at tage os af større specialopgaver.

Vi udfører alt indenfor nyanlæg samt omforandring af haver og større anlæg, derunder beplantning og græssåning.

Fra idé til resultat

Vi løser opgaven fra idéfasen til det færdige resultat. Vi har den nødvendige viden, ekspertise og overblik der skal til, for at opnå et godt og smukt resultat.

Ingen opgave er for stor eller lille for vores anlægsgartner

Når vi siger totalleverandør, mener vi det i alle størrelsesforhold. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor for din anlægsgartner. Med vores moderne maskinpark kan vi løse alle opgaver, som en anlægsgartner skal kunne. Uanset om det er nyanlæg, belægning, vedligehold, plæner, vandkunst eller andet, du drømmer om, står din anlægsgartner klar med et redskab og en løsning.

Der er noget at gøre i haven for en anlægsgartner hele året, og vi hilser alle sæsoner velkommen med nye udplantningsplanter. Vi udfører altid et højest professionelt arbejde og samarbejder tæt sammen med dig som kunde, så du får netop det, du drømmer mest om.

Mere fokus på grønne løsninger

Hos Anlægsgartneren oplever vi hver dag, at der er mere fokus på grønne løsninger både i offentlige og private sekter. Med vore stabile medarbejdere og produktionskapacitet er vi særligt gearet til at tage os af større specialopgaver.

Vores målsætning er at arbejdet bliver løst på et højt professionelt niveau hver gang.

Få hjælp til haven

Få rådgivning og sparring om dine havedrømme. Vores anlægsgartner står klar med ekspertise indenfor alt lige fra vedligeholdelse af havearealer til større nyanlæg.